post
8654 300x169 شناسایی مواد غذایی که هرگز فاسد نمی‌شوند

شناسایی مواد غذایی که هرگز فاسد نمی‌شوند

اگر بعضی مواد غذایی را در مکان‌هایی مخصوص و مناسب انبار کنیم، هرگز فاسد نمی‌شوند و احتیاجی نیست که آنها را زمانی درون سطل زباله خالی کنیم. در ادامه با خصوصیات بعضی مواد غذایی که هرگز فاسد نمی‌شوند آشنا می شویم.

عسل
عسل ممکن است فرم خود را از دست بدهد، اما هیچ‌گاه به خودی خود فاسد نمی‌شود. درِ قوطی عسل را باید محکم بست تا مواد خارجی به درون آن نفوذ نکنند. به خصوص باید از رسیدن آب به عسل جلوگیری کرد، زیرا در چنین شرایطی عسل ترش می شود. عسل را باید در جای خنک و خشک نگهداری کرد.

برنج
برنج به این زودی‌ها فاسد نمی‌شود. تنها یک نوع برنج قهوه‌ای رنگ چرب دیده شده که می تواند فاسد شود. انواع دیگر برنج های مرغوب که بطور رایج مصرف می شود فاسد نمی‌شوند، البته اگر در مکانی نگهداری شوند که خشک باشد و هوای کافی به آن برسد.

شکر
شکر نیز فاسد نمی‌شود، زیرا باکتری‌ها در قند خالص نمی‌توانند زنده بمانند. اما شکر در صورتی که با مایعی درآمیزد به راحتی به توده‌ای سخت تبدیل می شود. بنابراین از رسیدن رطوبت به شکر جلوگیری و تا ابد از آن استفاده کنید.

سرکه انگور سفید
سرکه‌ای که از انگور سفید حاصل می شود فاسدشدنی نیست، البته در صورتی که درِ شیشه سرکه خوب بسته شود و در مکانی تاریک و سرد نگهداری شود. این سرکه می‌تواند سال‌های بعد نیز مورد استفاده قرار گیرد.

شربت افرا
شربت افرا تنها خوشمزه نیست بلکه خاصیت‌های دیگری دارد. این شربت را می‌توان در فریزر برای مدتی بسیار طولانی نگه داشت. تاریخ مصرف این شربت پس از بازکردن درِ آن، در یخچال معمولی نیز بسیار طولانی است.

نشاسته ذرت
از نشاسته ذرت برای لعاب انداختن مایعات استفاده می‌کنند. نشاسته ذرت در صورتی تاریخ مصرفی بسیار طولانی خواهد یافت و فاسد نمی‌شود که در جای خنک نگهداری شود.

نمک
تاریخ مصرف نمک هرگز به پایان نمی‌رسد و اثر خود را نیز از دست نمی‌دهد. البته نمکی که تاریخ مصرف‌اش به پایان نمی‌رسد نمک یددار نیست. نمک بر خلاف بسیاری از مواد غذایی دیگر دارای آب نیست و در موادی که آب وجود نداشته باشد باکتری‌ها نمی‌توانند زنده بمانند. به همین دلیل نمک باید در مکانی خشک نگهداری شود.

مواد کنسروشده
تاریخ مصرف قوطی‌های کنسرو مدت‌های طولانی است. این امکان وجود دارد که در جریان زمان طعم، رنگ مواد درون قوطی‌های کنسرو تغییر کنند، ولی این مواد سالم می‌مانند. اما توجه کنید: اگر قوطی کنسرو تغییر فرم داده و خم شده باشد، باید از مصرف مواد درون آن حذر کرد، زیرا این تغییر فرم نشان‌دهنده آن است که باکتری‌ها خود را به درون قوطی رسانده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.