post

219664 300x200 گلبرگ سرخ آشپزی شماره دهماسنک رژیمی کالباس

مواد لازم :

مناسب برای یک عدد

یک عدد نان تست رژیمی

۶۰ گرم (حدود چهار ورق) ژامبون بدون چربی یا کم‌چرب

یک عدد زده تخم مرغ

نمک، به میزان لازم

پنیر لبنه، به میزان لازم

به چه وسایلی احتیاج داریم؟

ظرف مخصوص مایکروفر، افشانه روغن

دستور پخت :

در روزهای رژیم آدم دلش برای کوچکترین چیزها تنگ می شود مثل اسنک پنیری؛ به همین دلیل به شما یاد می‌دهیم چگونه در خانه یک اسنک کم کالری و خوشمزه درست کنید. بچه‌ها هم از این اسنک استقبال می‌کنند و عصرانه سالم وخوبی برای بچه‌ها محسوب می شود.

۱ – تست‌ها را برشته کنید تا کاملا ترد شوند. سپس ژامبون‌ها را در ظرف مخصوص مایکروفر چیده و مدت ۲۰ ثانیه حرارت دهید تا کمی گرم شوند. روی هر تکه تست، یک برش ژامبون بگذارید.

۲ – کف ظرفتان، کمی روغن بپاشید. زرده تخم‌مرغ، رنگ خوراکی و پنیر را که قبلا خرد کرده‌اید، در ظرف ریخته و خوب هم بزنید.

۳ – مخلوط تخم‌مرغ و پنیر را مدت یک دقیقه در مایکروفر حرارت دهید. پس از آن، ظرف را از مایکروفر خارج کرده، مخلوط را هم بزنید و دوباره آن را مدت ۴۵ ثانیه حرارت دهید تا کاملا پخته شود.

۴ – مخلوط پنیر و تخم‌مرغ را روی ژامبون‌ها بریزید و اگر دوست داشتید، قبل از سرو، کمی نمک روی آن بپاشید.

 

نان کره ای نمکی ویژه کریسمس

نان کره ای نمکی شیرینی خوشمزه ای است که مردم دنیا در ایام کریسمس از آن استفاده می کنند. نان کره ای یا به زبان انگلیسی محاوره ای «شورتیز»، در جزایر بریتانیا همیشه در مراسم خاصی همچون کریسمس تهیه و سرو می شود. کلید تهیه این کلوچه های ترد و خوشمزه کره ای این است که خمیر را به خوبی ورز دهید و دست و ظرفی که با آن خمیر را درست می کنید، باید سرد باشد.

تعداد: ۸ عدد

زمان پخت و پخت: ۵۰ دقیقه

مواد لازم

۱ ۱/۴ پیمانه آرد کامل

یک قاشق چایخوری نمک

¼ پیمانه شکر

یک قالب کره آب شده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و ¼ پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. با استفاده از انگشتان خود شکر را اضافه کنید تا مایه حالت ماسه ای به خود بگیرد. سپس آن را به قدری ورز دهید که خمیر یکدستی حاصل شود.
  2. خمیر را روی سینی فر پهن کنید و از کناره ها کمی خالی بگذارید. سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا پف نکند. روی آن شکر بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا کیک کاملا طلایی شود.
  3. هنگامی که نان کره ای هنوز گرم است آن را با چاقوی تیزی برش دهید و همان طور گرم سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.