post

free desktop wallpapers of food 8 300x169 گلبرگ سرخ آشپزی شماره بیست و ششمحلوای عربی با شیر و کاکائو

یک نوع حلوای عربی که با شیر خشک درست شده که بخاطر داشتن شیر حلوای حالت کش مانند پیدا میکند.

مواد لازم جهت تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو برای ۴ نفر :

شیر خشک     ۱ پیمانه

نشاسته     ۱ پیمانه

آرد سفید     ۱ پیمانه

پودر کاکائو     ۱ قاشق غذا خوری

روغن مایع     ۱ الی ۱٫۵ پیمانه

شکر     ۲ پیمانه

آب     ۱ پیمانه

آبلیمو     ۱ قاشق مربا خوری

گلاب     ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه حلوا شیر عربی با کاکائو :

مواد شیره را با هم مخلوط کرده و میگذاریم تا بجوشد و قوام بیاید. نزدیک خاموش کردن، گلاب را به آن اضافه میکنیم.

تمام مواد خشک حلوا را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم سپس در ظرفی روی حرارت گذاشته و با قاشق چوبی هم زده و تفت می دهیم. تا کمی بوی آرد و رنگ آن تغییر کند. سپس این مواد را از روی حرارت برداشته و دوباره الک میکنیم.

سپس دوباره به ظرف برگردانده و روغن را اضافه کرده و مدتی دیگر تفت میدهیم تا زمانی که رنگ دلخواه خودمان را بدست بیاوریم. سپس مواد شیره را اضافه کرده و ۴ الی ۵ دقیقه روی حرارت کم با قاشق چوبی هم میزنیم تا زمانیکه خود مواد حلوا به طرف وسط ظرف جمع شود.

حلوای ما آماده است در ظرف کشیده و آن را می توانیم با پسته و بادام و یا هر مواد دیگر تزئین کرد.

 

خوراک راسته

این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های آن زیاد خرد نشده باشد که کمی استخوان دیده شود

این گوشتی که من گرفتم همه آن ۲ سانت استخوان داشت و آن ظاهر شکیل را پیدا نکرد.

مواد لازم :

گوشت راسته گوسفند با استخوان دنده حدود ۷۰۰ گرم

سس خردل          ۲ ق غ

سرکه بالزامیک    ۱ ق غ

آرد سوخاری ساده بدون ادویه           یک سوم پیمانه

روغن زیتون        ۳ ق غ

نمک و فلفل سیاه    به مقدار لازم

رزماری یا ترخون یک چهارم ق چ

طرز تهیه خوراک راسته :

اول چربی و گوشت اضافی را از قسمت پائین استخوانهای راسته جدا کنید تا کمی از استخوانها دیده شود، البته به شرطی که قصاب چیزی باقی گذاشته باشد،

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و راسته را بعد از مالیدن ۲ قاشق روغن زیتون کمی فلفل و نمک روی فویل داخل سینی فر در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا کمی رست شود.

برگهای آن شبیه ترخون است که اگر گیر نیاوردید به جای آن از ترخون استفاده کنید. من برگهای آن را خشک کردم هر دفعه بسته به نیاز پودر میکنم.

حالا سس قهوه ای را آماده میکنیم، رزماری،خردل و سرکه بالزامیک و کمی نمک را مخلوط می کنیم کنار می گذاریم.نحوه پخت خوراک راستهدر یک ظرف دیگری هم آرد سوخاری ساده که ادویه نداشته باشد را با یک قاشق باقی مانده روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده. با قاشق طوری مخلوط کنید که روغن کاملا جذب آرد سوخاری شود.نحوه پخت خوراک راستهگوشت را از فر در بیارید و اول سس قهوه ای را روی آن بمالید و سپس ترکیب آرد سوخاری را روی سس بریزید و با پشت چنگال روی سطح گوشت فشار می دهیم و دوباره سینی را داخل فر میگذاریم

ولی این بار دمای فر را کم کرده روی ۱۰۰ درجه گذاشته و حالا بسته به اینکه گوشت را در چه حد پخته دوست داریم سه انتخاب داریم :

Rare ( خون دار) مدت ۵ دقیقه

Rare-Medium ( نیم پز) مدت ۱۰ دقیقه

Well Done ( کاملا مغز پخت) مدت ۲۰ دقیقه

بعد از اینکه گوشت را از فر در آوردید از بین استخوانها برشهای مرتبی بزنید و هر قطعه استخوان را به همراه تکه گوشت متصل به آن جدا کنید و به همراه سبزیجات پخته یا پوره سیب زمینی میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.