post

116773178 200x300 ته چین گوشت و باقلامدت زمان پخت

یک ساعت

مواد لازم برای چهار نفر

برنج: ۵۰۰ گرم

گوشت گوسفند: ۲۰۰ گرم

ماست چکیده: دو پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

باقلا سبز: یک پیمانه

پیاز: دو عدد

نمک، فلفل، ادویه و زعفران: به میزان لازم

زرده تخم مرغ: دو عدد

طرز تهیه

گوشت را با پیاز‌های خرد شده، ادویه و آب می‌پزیم تا کاملا نرم شود، سپس آن را ریش کرده و کنار می‌گذاریم. برنج را به مرحله آبکش رسانیده، سپس در یک ظرف جداگانه تخم‌مرغ را به همراه زرده‌ها با چنگال هم زده تا با یکدیگر ترکیب شوند. ماست را به همراه نمک، فلفل و زعفران به تخم‌مرغ می‌افزاییم. برنج را با مواد مخلوط می‌کنیم. ته قابلمه یا قالبی که قرار است در فر قرار بگیرد کمی روغن ریخته و مقداری از برنج مخلوط شده را کف ظرف ریخته و فشار می‌دهیم تا کاملا صاف شود، روی آن نیز یک لایه گوشت ریش شده و لایه بعدی باقلا پخته شده را می‌ریزیم. در مرحله آخر باز هم یک لایه برنج روی سایر مواد ریخته و خوب فشار می‌دهیم. قالب را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ الی یک ساعت قرار می‌دهیم. در صورتی که مواد را درون قابلمه ریختیم، قابلمه را به مدت یک ساعت روی اجاق با حرارت ملایم می‌گذاریم تا دم بکشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.