مواد لازم:
ماکارونی فتوچینی: ۳۰۰ گرم، کره: ۱۰۰ گرم، قارچ باریک خرد شده: ۳ عدد، پودر آویشن: به مقدار دلخواه، نمک و فلفل: به مقدار لازم، جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری، خامه: ۳۵۰ گرم، سس سفید: ۲ قاشق غذاخوری، گوشت: ۲۰۰ گرم، پیاز: یک عدد بزرگ
طرز تهیه:
۱) پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم، سپس گوشت را به صورت مستطیلهای باریک خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم و تف دادن را ادامه میدهیم، سپس با اضافه کردن ۲ لیوان آب مواد را به مدت یکساعت میپزیم.
۲) قارچ را جداگانه با کره سرخ کرده و کنار میگذاریم.
۳) محتوای بسته فتوچینی را بدون شکستن رشتهها بمدت ۱۵ دقیقه میجوشانیم و بعد آن را آبکش میکنیم.
در انتها گوشت پخته شده، پودر آویشن، خامه، قارچ سرخ شده، سس سفید، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و برای یک دقیقه روی حرارت کم قرار میدهیم و بعد به فتوچینی اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد در دیس میریزیم و با مقداری جعفری خرد شده تزیین میکنیم.
دلمه برگ مو (برای ۴ نفر)
مواد لازم: برگ مو: ۳۰۰ گرم، گوشت چرخکرده: ۴۰۰ گرم، سبزی (جعفری، شوید، ریحان، نعنا)، لپه: ۱۵۰ گرم، پیاز: ۲ عدد، برنج: ۳ پیمانه، روغن: به مقدار لازم، نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم، سرکه: به مقدار دلخواه، شکر: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
۱) در ابتدا برنج را که از قبل خیس کردهایم، میجوشانیم و در آبکش میریزیم.
۲) پیازها را خرد کرده و تفت میدهیم و سپس گوشت و نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کمی به تفت دادن ادامه میدهیم.
۳) لپه را میپزیم و بعد از سرد شدن همراه برنج به سایر مواد اضافه میکنیم.
۴) سبزیها را خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم.
۵) برگ مو را داخل آبجوش به مدت یک دقیقه میجوشانیم، بعد از آن آبکش کرده حالا مواد را داخل برگ مو ریخته و میپیچیم و بعد برگ موها را داخل قابلمه روی هم میچینیم و حدود نصف لیوان آب به آن اضافه میکنیم و بعد از آنکه آب جوش آمد حرارت را کم کرده و حدود یکساعت دم میگذاریم.در صورتی که مایل باشید میتوانید بهجای آب، دلمهها را در مخلوطی از سرکه و شکر (به عنوان چاشنی) گذاشته تا دم بکشد. این بستگی به ذائقه شما دارد.
کوکی شکری
کوکی شکری شیرینی مناسب برای پذیرای از مهمانان نورزوی است.
مواد لازم برای کوکی شکری :
کره آب شده ۲/۳ پیمانه
شکر ¾ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
شیر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
آرد کامل دو پیمانه
* رویال آیسینگ به مقدار لازم
رنگ غذای قهوه ای به مقدار لازم
پاستیل سفید به مقدار لازم
اسمارتیز قرمز به مقدار لازم
اسمارتیز قهوه ای به مقدار لازم
طرز تهیه کوکی شکری :
- در کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی و سرعت متوسط حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگپودر و نمک را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تخممرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید. به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جایی که ممکن است با همزن برقی و بعد از آن با قاشق چوبی هم بزنید. خمیر را از وسط دونیم کنید. آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. روی سطح صاف آردپاشی شده خمیر را باز کنید. با قالب قلب، یک عدد قلب بزرگ و شش عدد قلب کوچک در بیاورید. قلب بزرگ را به عنوان صورت گوزن قرار دهید. سه قلب کوچک را به عنوان شاخ سمت راست و سه قلب کوچک دیگر را به عنوان شاخ سمت چپ روی هم قرار دهید.
- آنها را داخل سینی فر قرار دهید و ۷ تا ۸ دقیقه بپزید. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.
- به *رویال آیسینگ رنگ غذای قهوه ای اضافه کنید. آن را روی صورت گوزن بریزید. برای شاخ ها نیز آیسینگ سفید و در مرکز آنها آیسینگ قهوه ای بگذارید. برای چشم ها دو عدد اسمارتیز قهوه ای و برای بینی گوزن، یک عدد اسمارتیز قرمز بزرگ قرار دهید.