این تارت بسیار زیبا با آب گریپفروت تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. روش پخت آن بسیار ساده است و خیلی راحت می توانید در خانه آن را تهیه کنید.
تعداد: ۱۰ نفر
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۵ دقیقه
زمان سرد شدن: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
- خمیر پای
- یک عدد سفیده تخممرغ همزده
- ¾ پیمانه شکر
- ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- ۱٫۵ پیمانه آب گریپفروت
- ۳ عدد زرده تخممرغ
- ۶ قاشق غذاخوری کره خرد شده
- یک قطره رنگ غذای قرمز
- ¼ پیمانه پودر نارگیل درشت
- دو قاشق غذاخوری پسته خرد شده
طرز تهیه
- فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. روی خمیر پای، با قلممو سفیده تخممرغ بمالید. خمیر را به مدت ۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
- در یک قابلمه متوسط، شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. آب گریپفروت را اضافه کنید و روی حرارت ملایم آنها را هم بزنید تا کاملا غلیظ شوند و روی کاستارد، حباب ایجاد شود.
- نیمی از مخلوط زرده تخممرغ را هم بزنید و درون قابلمه بازگردانید. آن را روی حرارت ملایم به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. سپس رنگ غذا را اضافه کنید.
مخلوط را درون خمیر آماده شده بریزید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
- روی تارت پودر نارگیل و پسته خرد شده بریزید و سرو کنید.
پاپ کورن های رنگی رنگی
مواد لازم:
یک قاشق غذا خوری روغن گیاهی
یک دوم فنجان پاپ کورن
یک فنجان شکر
رنگ ها ی خورا کی به رنگ های آبی و زرد و صورتی
طرز تهیه:
- ابتدا در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید.
- درب ظرف را بگذارید و با استفاده از دستگیره قابلمه را روی حرارت تکان دهید تا همه پاپ کورن ها شکفته شوند.
- سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
- حالا آب سرد را با شکر مخلوط کرده ، روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید .سپس کمی از رنگ مورد نظر را اضافه می کنیم و بعد از اینکه کمی جوش خورد و حالت شربتی و غلیظ پیدا کرد ، یک سوم پاپ کورن ها را داخل آن می ریزیم و یک دقیقه داخل شربت نگه می داریم .
- سپس پاپ کورن ها را در سینی که آنرا با کاغذ روغنی پوشانده ایم می ریزیم و کنار میگذاریم تا خنک شود.این عمل را برای بقیه پاپ کورن ها با دو رنگ دیگر هم تکرار می کنیم تا رنگارنگ شوند.