post

1984679516 223x300 گلبرگ سرخ آشپزی شماره چهل و چهارمفیله سالمون مخصوص شب عید

آماده سازی : ۶۰ دقیقه

پخت : ۴۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه فیله سالمون :

فیله ماهى سالمون متوسط    ۶ عدد

پیاز کوچک         ۱ عدد

سیر      ۴ تا ۶ عدد

* فلفل دلمه           ۱ عدد

فلفل سیاه و نمک    به میزان لازم

زعفران دم کرده     به میزان لازم

روغن زیتون        ۲ قاشق غذا خوری

آبلیمو تازه            ۳ قاشق غذا خوری

* فلفل دلمه قرمز (و یا رب فلفل … که من از رب آن استفاده میکنم )

طرز تهیه فیله سالمون :

فیله سالمون یکى از راحت ترین هاست که من اغلب از روى تنبلى درست میکنم.

مواد را در غذا ساز ریخته و خوب ترکیب میکنیم . و تکه هاى ماهى سالمون را با این ترکیب مرینیت کرده ، خوب ماساژ میدهیم و براى چند ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و حدود چهل دقیقه قبل از سرو غذا آن را داخل فر داغ قرار می دهیم .

فر را از قبل با حرارت بالا داغ میکنیم و زمانى که ماهى را درون فر قرار میدهیم حرارت را روى ۱۷۰ درجه سانتى گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار میدهیم .

 

مربای آناناس خانگی

مواد لازم برای مربای آناناس :

* آناناس     ۱ کیلوگرم

شکر     ۷۵۰ گرم

دارچین     نصف قاشق چای‌خوری

جوزهندی     نصف قاشق چای‌خوری

* آناناس : پوست‌کنده، قسمت داخلی آن را خارج کرده و سپس برش دهید.

مراحل تهیه مربای آناناس:

  1. یک کیلوگرم آناناس تهیه‌ کرده و آن را پوست‌ کنده، برش داده و خرد کنید.
  2. ۷۵۰ گرم شکر به آناناس اضافه کنید.
  3. نصف قاشق چای‌خوری دارچین و نصف قاشق چای خوری جوز هندی را به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. این ادویه ها عطری فوق العاده به ترکیب آناناس و شکر می‌افزایند.
  4. آن ها را روی حرارت کم بجوشانید. تا زمانی که تمام مایع داخل ظرف سفت شده و تنها مقدار کمی از شربت باقی بماند به جوشاندن ادامه دهید.
  5. مربای شما آماده است. با ملاقه آن را داخل ظرف مناسب بکشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.