آماده سازی : ۶۰ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه فیله سالمون :
فیله ماهى سالمون متوسط ۶ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
سیر ۴ تا ۶ عدد
* فلفل دلمه ۱ عدد
فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو تازه ۳ قاشق غذا خوری
* فلفل دلمه قرمز (و یا رب فلفل … که من از رب آن استفاده میکنم )
طرز تهیه فیله سالمون :
فیله سالمون یکى از راحت ترین هاست که من اغلب از روى تنبلى درست میکنم.
مواد را در غذا ساز ریخته و خوب ترکیب میکنیم . و تکه هاى ماهى سالمون را با این ترکیب مرینیت کرده ، خوب ماساژ میدهیم و براى چند ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و حدود چهل دقیقه قبل از سرو غذا آن را داخل فر داغ قرار می دهیم .
فر را از قبل با حرارت بالا داغ میکنیم و زمانى که ماهى را درون فر قرار میدهیم حرارت را روى ۱۷۰ درجه سانتى گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار میدهیم .
مربای آناناس خانگی
مواد لازم برای مربای آناناس :
* آناناس ۱ کیلوگرم
شکر ۷۵۰ گرم
دارچین نصف قاشق چایخوری
جوزهندی نصف قاشق چایخوری
* آناناس : پوستکنده، قسمت داخلی آن را خارج کرده و سپس برش دهید.
مراحل تهیه مربای آناناس:
- یک کیلوگرم آناناس تهیه کرده و آن را پوست کنده، برش داده و خرد کنید.
- ۷۵۰ گرم شکر به آناناس اضافه کنید.
- نصف قاشق چایخوری دارچین و نصف قاشق چای خوری جوز هندی را به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. این ادویه ها عطری فوق العاده به ترکیب آناناس و شکر میافزایند.
- آن ها را روی حرارت کم بجوشانید. تا زمانی که تمام مایع داخل ظرف سفت شده و تنها مقدار کمی از شربت باقی بماند به جوشاندن ادامه دهید.
- مربای شما آماده است. با ملاقه آن را داخل ظرف مناسب بکشید.