مواد لازم برای درست کردن پنکیک کدو حلوایی:
- پوره کدوحلوایی: دو پیمانه
- آرد: سه چهارم پیمانه
- شیرعسل یا عسل: نصف پیمانه
- تخممرغ: دو عدد، بزرگ
- بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
- دارچین: یک قاشق مرباخوری
- وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه:
- در یک کاسه آرد، بیکینگ پودر، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کنید.
- در کاسه دیگر پوره کدوحلوایی (برای درست کردن پوره کدو حلوایی کافی است آن را بخارپز کرده سپس با گوشتکوب له کنید)، شیرعسل و تخممرغها را با همزن دستی بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند.
- مخلوط آرد را به مخلوط کدو حلوایی اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکدست شوند.
- یک تابه کوچک را با کمی روغن مایع چرب کنید و از مواد پنکیک، مقداری درون تابه ریخته و آن را سرخ کنید. وقتی یک طرف پنکیک سرخ شد طرف دیگر آن را هم سرخ کرده و با مقداری شیرعسل روی آن را تزیین و سرو کنید.
کیک گردو با عدس سبز
این کیک خوشمزه می تواند در وعده صبحانه مورد استفاده قرار گیرد.
مواد لازم کیک گردو با عدس برای ۸ نفر:
- ۱٫۵ پیمانه گردوی بوداده
- یک پیمانه عدس سبز یا قهوهای
- دو پیمانه آب سبزیجات
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو پیمانه پیاز سفید خرد شده
- یک پیمانه کرفس خرد شده
- نصف پیمانه هویج خرد شده
- ۳ حبه سیر رنده شده
- یک قاشق چایخوری آویشن خشک
- نصف قاشق چایخوری مریمگلی
- یک قاشق چایخوری رزماری خشک و خرد شده
- نصف قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه
- ۱ ¼ پیمانه خرده نان
- ۱ ¼ پیمانه رب گوجهفرنگی
- یک قاشق غذاخوری تخم کتان خوراکی + دو قاشق غذاخوری آبگرم
- ¼ پیمانه کچاپ
طرز تهیه کیک گردو با عدس
- درون غذاساز، گردوهای بوداده را آسیاب کنید و کنار بگذارید.
- عدسها را پاک کنید و بشویید. درون قابلمه بریزید و آب سبزیجات را به آن اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت ملایم آب بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا در حالت نیمجوش، آب عدس به طور کامل کشیده و عدسها کاملا نرم شوند. در صورت نیاز، آب سبزیجات بیشتری اضافه کنید. عدسهای پخته شده را کنار بگذارید.
- روغن زیتون را درون تابه بزرگی روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، کرفس و هویج را اضافه کنید و حدود ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سیر را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. عدس پخته شده، آویشن، مریمگلی، رزماری و نمک را بیفزایید. نمک و فلفل مخلوط را بچشید و در صورت نیاز، نمک یا فلفل اضافه کنید.
- در یک کاسه بزرگ، خردههای نان تست، گردو و مخلوط عدس را با یکدیگر مخلوط کنید. رب گوجهفرنگی و تخم کتان را بیفزایید و هم بزنید. با دست آنها را ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.
- مخلوط را درون قالب مستطیلی بریزید و فشار دهید تا کاملا فرم قالب را به خود بگیرند. روی سطح آن، سس کچاپ بمالید.
- قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در فر بگذارید تا سطح آن کاملا طلایی و برشته شود. پس از پخت، ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس آن را برش دهید تا نان از هم نپاشد.
“تخممرغ بندیکت” برای صبحانه
یکی از بهترین و مقوی ترین صبحانه هایی که می شود در منزل تهیه کرد تخم مرغ بندیکت است که برای ۸ نفر به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای درست کردن تخممرغ بندیکت:
- یک قاشق چایخوری سرکه
- ۸ عدد تخم مرغ
- ۴ عدد مافین انگلیسی
- ۱/۳ پیمانه پنیر نرم طعمدار (سبزیجات، پیاز، فلفلی یا …)
- ۸ ورقه ژامبون
- ۱۶ ساقه ریحان یا اسنفاج تازه
- ۸ ورقه گوجه فرنگی
- سس هلندی*
- پودر پاپریکا (اختیاری)
طرز تهیه:
- تابه را چرب کنید. تا نیمه تابه را پر از آب کنید. سرکه را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن حرارت را کم کنید تا نیم جوش باقی بماند. یک تخم مرغ را داخل پیمانه اندازه گیری بشکنید. لبه پیمانه را تا حد امکان به آب نزدیک کنید و تخم مرغ را داخل آب در حال جوش بیندازید. همین کار را با باقی تخم مرغ ها تکرار کنید.
- تخم مرغ ها را حدود ۳ تا ۵ دقیقه بجوشانید تا سفیده کاملا بسته و زرده سفت شود. با کفگیر سوراخدار تخم مرغ را از آب خارج کنید و داخل بشقاب بگذارید.
- سپس، مافین ها را از وسط نصف کنید و آنها را داخل سینی فر بچینید. آنها را حدود ۳ تا ۴ دقیقه حرارت دهید تا کمی برشته شوند.
- یک قالب مستطیلی را چرب کنید. تکه های مافین را با فاصله داخل آن بچینید. روی مافین ها دو قاشق چایخوری پنیر قرار دهید. روی پنیر یک ورقه ژامبون قرار دهید. آن را تا کنید که از لبه های مافین بیرون نزند. روی ژامبون ها یک حلقه گوجه فرنگی و دو برگ ریحان قرار دهید.
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. روی هر کدام از گوجه فرنگی ها یک عدد تخم مرغ قرار دهید. روی آن سس هلندی* بریزید. حدود ۲۵ دقیقه آنها را داخل فر بپزید.
- در آخر می توانید با پاپریکا و ریحان تزئین کنید.
نان سوخاری کنجدی
یکی از مقوی ترین نان های خوراکی برای میان وعده و صبحانه نان سوخاری کنجدی است.
مواد لازم تهیه نان سوخاری کنجدی برای یک نفر:
- ۲عدد نان تست،۱
- عدد تخممرغ کوچک
- ۲تا ۳قاشق غذا خوری کنجد
- نمک، پودر فلفل سیاه و دارچین به میزان لازم
- روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه نان سوخاری کنجدی:
- تخممرغ را با نمک، فلفل و کمی پودر دارچین به خوبی هم بزنید.
- نانهای تست را ابتدا در تخممرغ و سپس در کنجد خام بغلتانید.
- حالا این نانهای کنجدی را در تابهای که از قبل روغن ریختهاید و گرم کردهاید، سرخ کنید.
- آب پرتقال یا آب انار ملس، بهترین تحریککنندههای اشتهای صبحگاهی و مناسبترین همراهان این صبحانه هستند.