post

1987463908 300x201 گلبرگ سرخ آشپزی شماره سیمکباب مرغ با آناناس

برای پخت مرغ همیشه نمک را باید در ابتدای پخت یا در سُسی که مرغ را در آن می خوابانید اضافه کنید. با این کار، طعم مرغ بهتر می شود.

مواد لازم:

   زیره ۱ قاشق چایخوری معادل ۳ گرم

   گشنیز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری معادل ۲۰ گرم

   پودر سیر ۱ قاشق چایخوری معادل ۳ گرم

   نمک به مقدار لازم

   ماست چکیده ۲ قاشق سوپخوری معادل ۳۲ گرم

   آب آناناس ۱ قاشق سوپخوری معادل ۱۴ میلی لیتر

   زعفران (حل شده در آبجوش) ۱ قاشق سوپخوری معادل ۱۴ میلی لیتر

   سینه مرغ ۳۰۰ گرم

   فلفل دلمه زرد یا سبز ۱ عدد معادل ۸۰ گرم

   پیاز ۶ عدد معادل ۸۴۰ گرم

   آناناس ۸ تکه

   گوجه فرنگی مینیاتوری ۶ عدد معادل ۶۰ گرم

   روغن مایع ذرت ۱ قاشق سوپخوری معادل ۱۵ میلی لیتر

طرز تهیه:

  1. در یک کاسه بزرگ زیره، گشنیز، پودر سیر، نمک، ماست، آب آناناس و زعفران را مخلوط کنید.
  2. مرغ را به قطعات منظم ببرید و به سُس بالا اضافه کنید. حدود دو ساعت مرغ را در این سُس بخوابانید. فلفل ها و پیاز را به قطعات منظم تقریبا به اندازه مرغ ببرید.
  3. گریل را از قبل روی حرارت متوسط تنظیم کنید. شش عدد سیخ کباب چوبی یا فلزی را کنار بگذارید و به ترتیب تکه های مرغ، پیاز، آناناس، فلفل دلمه ای و در هر سیخ یک عدد گوجه فرنگی را داخل سیخ قرار دهید.
  4. کباب ها را به وسیله یک قلم مو آغشته به روغن مایع کنید. سپس در سینی فر یا ظرف نسوز قرار دهید و زیر گریل بگذارید تا کباب پخته و آماده شود.
  5. توجه کنید تا یک طرف کباب پخته شود. سپس برگردانید تا طرف دیگر بپزد.

نکته: برای پخت مرغ همیشه نمک را باید در ابتدای پخت یا در سُسی که مرغ را در آن می خوابانید اضافه کنید. با این کار، طعم مرغ بهتر می شود.

پیشنهاد: می توانید مواد فوق را به سیخ فلزی بکشید و روی کباب پز (باربیکیو) کباب کنید.

توجه: مواد اولیه بالا برای تهیه غذای ۲ نفر می باشد.

 

پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

مواد لازم پنکیک لیمو و پنیر خامه ای :

تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده     ۳عدد

پنیر خامه ای     سه چهارم پیمانه

کره نرم     ۵۶ گرم

شکر     ۲ قاشق غذاخوری

نمک     یک چهارم قاشق چای خوری

آرد     نصف پیمانه

پوست لیموی تازه     یک قاشق غذاخوری

کره     ۲ قاشق غذاخوری

پودر قند     در صورت تمایل

آویشن تازه خرد شده     یک قاشق غذاخوری

آویشن تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری)

طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای :

سفیده را هم بزنید تا سفت شود.

زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.

سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.

پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید.

پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید.

پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرانه سرو کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.