post

2591 300x200 گلبرگ سرخ آشپزی شماره بیست و سومچیکن استریپس

در ظرفی کم عمق آرد، آویشن، نمک و فلفل و فلفل قرمز را مخلوط می کنیم و در ظرفی دیگر تخم مرغ هارو خوب هم میزنیم.

مواد لازم:

   نیمه سینه مرغ بدون پوست ۴ عدد

   آرد ۱/۲ فنجان

   آویشن خشک ۱ قاشق چای خوری

   فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری

   نمک و فلفل

   تخم مرغ ۲ عدد بزرگ

   کورن فلکس دانه درشت ۶ فنجان

   کره آب شده ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  1. در ظرفی کم عمق آرد،آویشن،نمک و فلفل وفلفل قرمز را مخلوط می کنیم و در ظرفی دیگر تخم مرغ هارو خوب هم میزنیم. مرغ را به اندازه ای که ضخامتش به ۱تا۲ سانت برسد می کوبیم.
  2. ابتدا هر طرف مرغ را با آرد می پوشانیم و بعد با تخم مرغ(نه در حدی که چکه کند!)،سپس ۲ طرف را با کورن فلکس می پوشانیم.
  3. هم میتوان درونفر پخت و هم درون روغن سرخ نمود.
  4. در صورت پخت در فر،کف سینی را با فویل می پوشانیم.روی سینه هارا کمی کره مالیده و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت درون فر می گذاریم.

 

آش انار مجلسی

۱) میتوانید در این آش به جای آب ،آب انار بریزید تا خوشمزه تر شود.

۲) سعی کنید از رب انار خانگی استفاده کنید تا آش شما خوشمزه تر شود اگر رب انار ندارید حدود ۱ کیلو انار را دان کرده و داخل مخلوط کن بریزید و سپس از صافی رد کنید و اجازه دهید روی حرارت بجوشد و بعد از آنکه تقریبا مواد شما یک سوم حالت اول شد مواد آش را درون آن ریخته و آش را با آب انار آماده کنید.

۳) اگر دوست دارید به آش سرکه اضافه کنید و اگر طعم شیرین را بیشتر میپسندید هنگام پختن چغندرها به آن کمی شکر بزنید.

مواد لازم برای تهیه آش انار:

برنج ۲۵۰ گرم

لپه ۱۵۰ گرم

پیاز ۳ عدد

چغندر نیم کیلو

نعنا ۲۵۰ گرم (سبزی خشک نشده)

نعنا ۱ قاشق سوپخوری (خشک)

رب انار ۱۰۰ گرم

روغن ۱۰۰ گرم

زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری

آب ۸ پیمانه

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه آش انار:

  1. ابتدا لپه را بشویید و آن را به همراه ۸ پپیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و پس از آن اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.
  2. چغندرها را پس از شستن و پوست گرفتن به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل ظرفی آبپز کنید.
  3. در ظرفی پیازها را کمی درشت تر از حد معمول خرد کنید و با روغن خوب سرخ کنید.

و نیمی از آن را بردارید و به بقیه آن رب نار و زردچوبه و نمک را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس برنج و نعنا و فلفل را به آن اضافه کرده و مقداری تفت دهید و آن را به لپه نیم پز اضافه کنید.

پس از مدتی که آش تقریبا پخته شد چغندر ها را از آبکش رد کنید و آنها را به آش اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم بجوشند .سپس آنها را برای سرو آماده کنید.

 

ماست موسیر خانگی

مواد لازم برای درست کردن ماست موسیر:

  • نصف لیوان موسیر خشک
  • نیم لیتر ماست
  • ١ قاشق چای خوری نمک
  • ١ قاشق چای خوری فلفل

ظروف و وسایل لازم:

یک کاسه ١ تا ٢ لیتری

طرز تهیه ماست موسیر خانگی:

شب قبل موسیرها را در آب خیس کنید بگذارید تا روز بعد نرم شود. روز بعد آب آنرا تخلیه کنید و قسمت‌های زائد موسیرها را جدا کنید دور بریزید و باقی را با کارد خوب ریز کنید.

قطعات هرچه ریزتر باشد بهتر است. حالا ماست را با آن مخلوط کنیدT نمک و فلفل بزنید. بهتر این است که ماست موسیر یک روز دیگر در یخچال بماند، ولی اگر وقت ندارید می‌توانید آنرا بلافاصله هم استفاده کنید.

می توانید برای بهتر شدن ماست موسیر ماست آنرا قبل از استفاده کیسه کنید. ماست کیسه سفت تر است در نتیجه ماست موسیر شما سفت تر و بهتر خواهد شد.

 

میرزا قاسمی شمال

یکی از غذاهای خوشمزه در ایران که مخصوص بومیان شمال ایران است میرزا قاسمی است .

مــــــــــواد لازم میرزا قاسمی:

بادمجان متوسط : ۵ عدد

سیر : یک بوته

تخم مرغ : ۳ عدد

گوجه فرنگی : ۲ عدد

روغن و نمک و فلفل : به مقدار کافی

طــــــــرز تهیه:

بادنجانها را داخل فر یا روی آتش کبابی میکنیم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا میگیریم و بعد ساطوری مینماییم سپس گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آن را می گیریم و خرد میکنیم د سیر را کوبیده و داخل روغن داغی که در تابه و روی آتش است میریزیم تا کمی سرخ شود د بعد بادنجان ها و گوجه فرنگی آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ مینماییم بحدی که آب آنها کاملا کشیده شود و به روغن ببفتد د کمی نمک و فلفل به آن میزنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار میدهیم ودر طرف دیگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط مینماییم وبهم میزنیم تا کاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادنجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مینماییم و میرزا قاسمی آماده شده را در دیس میکشیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.