post

afghjmnb 300x245 گلبرگ سرخ آشپزی شماره یازدهمپیتزا فلفل دلمله ای

برای تهیه یک پیتزای فلفل دلمه ای خوشمزه و رژیمی باید کمی حوصله و صبر داشته باشید. باید بدانید که پیتزا فلفل دلمه ای یکی از کم کالری ترین پیتزاهای دنیا است.

مواد لازم:

دو فلفل دلمه ای قرمز رنگ بزرگ

دو فلفل دلمه ای زرد رنگ بزرگ

یک دوم فنجان زیتون سبز قطعه قطعه شده

یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده

دو قاشق چای خوری سرکه قرمز

سه چهارم قاشق غذا خوری روغن زیتون

یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه

۴۵۰ گرم پنیر پیتزای ایتالیایی

۶ قاشق غذا خوری پنیر پارمسان تازه رنده شده

روش پخت:

گریل فر یا قسمت گریل ماکروفر را از قبل گرم کنید. فلفل دلمه ای ها را به درازا دو نیم کنید و غشا و دانه های آن را خارج کنید. نیمه های فلفل دلمه ای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق پخت فویل قرار دهید و با دست صافشان کنید. به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید پخته شود.

سپس در یک کیسه با قابلیت زیپ شدن قرارشان دهید و درش را ببندید ( فلفل ها را در حالی که گرم هستند داخل کیسه قرار ندهید ). اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند، پوست فلفل ها را بکنید و آنها را قطعه قطعه کنید.

در یک کاسه فلفل ها را با زیتون سبز و چهار موادی که بعد از آن آمده ترکیب کنید ( زیتون سبز تا فلفل سیاه ). فر را تا دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ترکیب فلفل دلمه ای خود را روی خمیر پیتزای خود به صورت مساوی تقسیم کنید. پنیر را نیز روی آن بریزید. اجازه دهید به مدت ۷ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه بپزد تا زمانی که پنیر آب شود. پیتزا را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.

اطلاعات تغذیه:

اطلاعاتی که در پایین می آید مربوط به یک قطعه از این ۱۲ قطعه میباشد. یعنی هر وعده شامل یک قطعه میشود ( شخصی که بیش از این میزان کالری مجاز است که استفاده کند میتواند بیش از یک قطعه میل کند ).

کالری در یک وعده:۱۰۴ کالری

کالری از چربی در یک وعده: ۲۸%

چربی در یک وعده: ۳٫۲ گرم

چربی اشباع در یک وعده: ۱٫۵ گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: ۰٫۸ گرم

پروتئین در یک وعده: ۴٫۶ گرم

کربوهیدرات در یک وعده: ۱۵٫۵ گرم

فیبر در یک وعده: ۲٫۱ گرم

کلسترول در یک وعده: ۲ میلی گرم

آهن در یک وعده: ۰٫۹ میلی گرم

سدیم در یک وعده: ۳۰۱ میلی گرم

کلسیم در یک وعده: ۶۲ میلی گرم

 

پای کره بادام زمینی

برای درست کردن پای کره بادام زمینی با ما همراه باشید:

مواد لازم : برای ۵ نفر

بیسکویت (بیسکویت کرم دار کاکائویی)     ۱۶ عدد

کره (آب شده)     ۵۶ گرم

خامه (پر چرب)     ۲۳۵ گرم

پودر شکر     ۲۲۵ گرم

پنیر خامه ای (له شده)     ۲۴۰ گرم

کره بادام زمینی     ۲۵۰ گرم

وانیل     ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

ابتدا بیسکویت ها را آماده کنید.

به این صورت که در دستگاه غذاساز ریخته و یا با آسیاب کاملا خرد کنید.

سپس کره آب شده را به بیسکویت های خرد شده اضافه کنید.

بیسکویت ها و کره را مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید.

سپس مخلوط بدست آمده را بین ۵ ظرف دلخواه برای سرو تقسیم کنید.

خامه را بزنید تا فرم بگیرد. بعد تا آماده شدن سایر مواد، در یخچال بگذارید.

حالا وقت اضافه کردن کره بادام زمینی است.

پنیر خامه ای و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.

سپس وانیل و پودر شکر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. خامه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

سپس مواد را بین ۵ ظرف تقسیم کرده و روی هر ظرف را با پلاستیک پوشانده، حداقل ۳ ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید. در صورت تمایل روی پای را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.