post

چند سرویس عجیب و غریب گوگل

وقتی صحبت از سرویس های گوگل می شود، اولین نکته ای که توجه مان را مورد این ابزارها جلب می کند، تنوع و گوناگونی آنهاست.

برای نمونه کافی است از خود گوگل بخواهید تا چندتا از جدیدترین ابزارها و سرویس هایش را به شما معرفی کند تا در کسری از ثانیه، شما را با فهرست بلندبالایی روبرو کند. تازه در میان نام های آشنایش، چشم تان به تازه واردهایی روشن می شود که برای کاربران عادی ناآشنا هستند.

این فهرست، بیش از صد مورد از ابزارهای معمولی و حرفه ای و خیلی حرفه ای گوگل را شامل می شود که البته بعضی از آنها ازمایشی و کوتاه مدت اند و گوگلی ها فقط برای چند

وقت آنها را روی کار می آورند تا با برآورده شدن انتظار کاربرانشان، پروژه های بعدی شان را کلید بزنند.

سرویس هایی مثل Google Sets و Google Subscribed Links و تعدادی دیگر از این دست، جزو آنهایی بودند که پله ترقی بعدی ها شدند. در اینجا، قرار است سرویس های حرفه ای تر و بعضا مهجور اما مفید گوگل را معرفی کنیم که به راحتی می توانید از آنها در فعالیت های روزانه و کاری تان استفاده کنید.

راحت تر تگ بزن

Google Tag Manager

http://google.com/tagmanager

این سرویس، یکی از همان ابزارهایی است که به درد کاربرانی می خورد که احتیاج دارند از ابزارهای حرفه ای تر و تخصصی تر گوگل استفاده کنند.

Google Tag Manager بیشتر به کار کسانی می آید که قصد دارند در وب سایت های خود از تگ های گوناگونی استفاده کنند که قابلیت تغییر و جابجایی داشته و بتواند تا حدی اهداف بازاریابی مدیریت وب سایت را نیز برآورده کند.

در طراحی وب سایت ها، قالب هایی از تگ های HTML طراحی می شود که با کمک این سیستم می توان کدهای مورد نیاز برای اضافه کردن سرویس های گوناگون و همچنین نرم افزارهای تبلیغاتی را در سایت ها مدیریت کرد. از مزیت های دیگر این سیستم این است که شما می توانید تگ های مورد نظرتان را تنها با چند کلیک به قلب سایت تان اضافه کنید.

نکته: سرویس مدیریت تگ گوگل

این سرویس باعث می شود دردسر اضافه کردن کدهای جداگانه در قالب اصلی را نداشته باشید و نه تنها این سیستم سرعت به روز رسانی شما را افزایش داده، بلکه کار شما را به عنوان یک بازاریاب اهل فن آسان کرده است.

گوگلی برای طراحان

Google SketchUp

sketchup.google.com

یکی دیگر از سرویس های تخصصی گوگل که توجه گرافیست ها را به خود جلب کرده، گوگل اسکچ آپ است که نه تنها کار با آن بسیار ساده است بلکه برای اهل فن هم بسیار مفید خواهد بود. شما به عنوان یک هنرمند می توانید با این سرویس، هر طرحی که مد نظرتان است را به شکل سه بعدی رسم کنید.

یکی از مهمترین نکات در طراحی اسکچ آپ این است که قابلیت های استفاده را فدای کارآیی بیشتر نکرده و هر دو را با یک میزان و تا حد مقبولی در اختیار کاربر قرار می دهد.

همه چیز ساده و در عین حال مطابق با استانداردها طراحی شده. شما فقط کافی است خطوط مورد نظرتان را رسم کرده و آنها را روی سطح کارتان به جلو یا عقب هدایت کنید و به همین سادگی طرحی سه بعدی داشته باشید!

در حقیقت اسکچاپ دقیقا همان جایی است که می توانید ظرف چند ساعت در آن، دنیای تازه ای خلق کنید.

مریخ نوردی کنید

Google Mars

http:www.google.com/mars

احتمالا شما با سرویس محبوب و معروف Google Earth آشنا هستید اما آیا می دانستید گوگل دور و بر مریخ هم می پلکد؟ اگر به نجوم علاقه دارید و با چگونگی بررسی تصاویر ماهواره ای، هر چند ابتدایی، آشنا هستید؛ به این سرویس سر بزنید.

گوگل مدعی است که در این سیستم، دقیق ترین نقشه از مریخ را در اختیار کاربران قرار داده و شما از گشت و گذار در آن، اگر لذتی که از دیدن مناظر می برید بیشتر از طراحان نقشه نباشد،

کمتر از آنها هم نخواهد بود، ضمن اینکه رنگ هایی که در این نقشه در نظر گرفته شده، به همراه راهنما، شما را با بخش های مختلف سطح این سیاره آشنا کرده و مریخ را از یک سیاره یک رنگ و پر از چاله، به سرزمین واقعی اما عجیب تبدیل می کند.

نکته: نقشه ای که در حال حاضر روی این سرویس قرار گرفته اولین بار در سال 1895 توسط پرسیوال لَوِل و طی مشقات و مطالعات فراوان پیرامون سیاره قرمز و در نهایت با کمک تلسکوپ اش رسم شد. حالا این امکان توسط تیم گوگل و محققان ناسا واقع در دانشگاه آریزونا برای شما فراهم شده تا روی مریخ قدم بزنید و نقشه را با جزییات بیشتری بررسی کنید.

پیدا کردن گمشده ها

Google PersonFinder

http://google.org/personfinder

این سرویس رایگان را که احتمالا تا به حال اسمش را هم نشنیده اید پس از حادثه زمین لرزه سال 2010 هاییتی توسط گروهی از مهندسان گوگل راه افتاد. هدف این سیستم پیدا کردن دوستان و خانواده به خصوص در شرایط خاصی مثل وقوع حوادث طبیعی از قبیل توفان، زلزله و حوادث غیرطبیعی مثل حملات تروریستی است.

این سرویس در حقیقت بخشی از سرویس بزرگتر گوگل تحت عنوان بازوی پاسخ به بحران (Crisis Responsearm) است که آن را هم می توانید در آدرس google.org/crisiresponse پیدا کنید.

سرویس اصلی البته به جز پیدا کردن آشنایان؛ در یافتن پناهگاه ها، شرایط مسیر و … نیز راهنمایی هایی را ارائه می کند. اطلاعات داخل سایت به محض وقوع هر حادثه در سراسر دنیا به سرعت براساس داده های جمع آوری شده از سطح اینترنت و مراجع مختلف به روز می شود.

سرعت این به روز رسانی که از زمان شروع به کار آن حدود سه روز بود، به کمتر از یک تا سه ساعت پس از حادثه رسیده است.

گوگل یادآوری می کند

Google Keep

Keep در واقع یک پوشه جمع و جور اما جادار است که به گوگل درایو متصل شده و می تواند به وسیله آن، تصاویر، صداهای ضبط شده و چک لیست ها و در کل تمامی محتواهای دیجیتالی را بی معطلی ذخیره کرد.

یکی دیگر از خاصیت های Keep این است که شما هر زمان که به موارد بالا احتیاج داشتید، می توانید با استفاده از هر دستگاهی که به نحوی به سیستم وب دسترسی داشته باشد، کارتان را راه بیندازید.

شما با استفاده از Keep، می توانید نت هایی را که روی دسک تاپ تان قرار داده اید و می دانید که روی تلفن همراه اندروی تان هم به آنها نیاز پیدا خواهید کرد، ذخیره کنید. این نت ها می توانند شامل فهرست خریدها، شماره تلفن ها، آدرس ها و مسائلی مانند کارهایی که باید انجام دهید و مواردی که اید روزانه آنها را چک کنید باشد.

نکته: Google Keep سریع بوده و با هیچ کدام از سرویس ها و اپلیکیشن های مشابه قابل مقایسه نیست، چرا که با وجود فایل های صوتی و تصویری و نوشتاری که برای شما نگهداری و دسته بندی می کند؛ سهولت استفاده شگفت انگیزی نیز دارد.

پرسش و پاسخ مدرن

Google Moderator

http://www.google.com/moderator

اگر اهل پرسش و پاسخ و تبادل نظر هستید، این سرویس می تواند خواسته شما را برآورده کرده و فضایی را در اختیارتان قرار دهد تا در آن، سوالات، پیشنهادات، ایده های ترکیبی و در نهایت پاسخ های متفاوت و مفیدی را در این راستا دریافت کنید.

هر پرسش و مسئله ای، موضوع خاص خود را دارد و شما با طرح هر مسئله، به فهرست خود، فهرست جدیدی را اضافه می کنید و به این طریق، نه تنها آرشیو مفیدی از پرسش و پاسخ ها را در اختیار خواهید داشت، بلکه راه را برای کسانی که در پی پاسخی برای مسائل مشابه شما می گردند، هموار می کنید.

نکته: این سرویس نه تنها تعامل و ارتباط بین افراد را در فضایی آکادمیک رقم می زند، بلکه کاربر را با عقاید و نظرات و فرهنگ های متفاوت آشنا می کند. وقتی یک سوال واحد پاسخ های متفاوتی را دربر می گیرد، به همان میزان شما را با ذهنیت های متفاوت آشنا خواهد کرد.

 

یــاهو امکان عضویت برای ایرانیان را فعال کرد

از این پس کاربران ایرانی قادر خواهند بود در سرویس ایمیل Yahoo ثبت نام کنند

با سلام و درود حضور یکایک شما دوستان ارجمندم ، لازمه به اطلاعتون برسونم که خوشبختانه از این پس کاربران ایرانی نیز قادر خواهند بود در سرویس ایمیل یاهو براحتی ثبت نام کنند.همانطور که مطلع هستید پیش‌تر بخاطر نیاز به فعال‌سازی حساب کاربری از طریق ارائه‌ی شماره موبایل و به دلیل عدم حضور ایران و همچنین پیش‌شماره 98+ در لیست یاهو، امکان ثبت‌نام برای کاربران ایرانی فراهم نبود. اما به تازگی خبرها حاکی از این واقعیت است که سرانجام ایران نیز به لیست کشورهای صفحه‌ی ثبت‌نام ایمیل یاهو اضافه شده است.

گفتنی است در بررسی صورت گرفته این مساله مورد تایید است و از این پس کاربران ایرانی قادر خواهند بود با ارائه‌ی شماره موبایل خود و انتخاب کد 98+ از لیست کشویی موجود، حساب کاربری خود را در این سرویس پست الکترونیک تایید کنند.

مدت‌ها از زمانی که فعال‌سازی حساب کاربری از طریق شماره موبایل بعنوان یکی از راهکارهای امنیتی به سرویس‌هایی نظیر یاهو و جیمیل افزوده شده می‌گذرد اما برخلاف گوگل، یاهو از ارائه‌ی عنوان و امکان فعال‌سازی برای برخی کشورها از جمله ایران خودداری کرده بود که به همین دلیل کاربران ایرانی برای ثبت‌نام در این سرویس با مشکلات فراوانی دست به گریبان بودند.

دلیل عدم حضور ایران در لیست یاهو در این مقطع زمانی هنوز بصورت دقیق مشخص نیست و نمی‌دانیم این موضوع در ارتباط با مساله‌ی تحریم‌ها بوده یا تنها مبنای پشتیبانی از ساز و کارهای فنی در این میان مطرح بوده است؛ شاید هم به کلی این شرکت ضرورتی برای اضافه کردن ایران به لیست خود حس نمی‌کرده است. در هر صورت به نظر می‌رسد مسئولان یاهو سرانجام به فکر افتاده و لیست کشورهای مورد پشتیبانی خود از جمله کشور عزیزمان ایران را بروزرسانی کرده‌اند.

لذا به اطلاع شما دوستان عزیزی که مایل هستید در یاهو صاحب ایمیل شوید و بدلیل برخی محدودیت ها تابحال موفق نشدید، می رسانیم که ایجاد ایمیل در یاهو برای همگان آزاد و رایگان است و هم اکنون می توانید براحتی ایمیل دلخواهتان را در سایت Yahoo بسازید.

همانطور که در تصویر بالا مشخص است ایجاد اکانت یاهو بسیار ساده و مختصرتر از سابق می باشد و در کوتاهترین زمان امکان ایجاد آن برای هر شخصی میسر است. اما بهر حال چنانچه برخی از دوستان در این رابطه به مشکل برخوردند می توانند با مراجعه به لینک آموزشی زیر در جریان جزئیات قرار گرفته و بدون هیچگونه نگرانی ایمیل یاهوی خود را ایجاد کنند.

تذکر مهم: به آندسته از عزیزانی که با جیمیل و یا دیگر سرویس های ایمیل در گروه عضو هستند و احیانا در حال حاضر در دریافت ایمیل های گروه مشکل دارند، پیشنهاد میشود برای دریافت هر چه بهتر ایمیل ها، سعی کنند یک ایمیل یاهو را برای خود ایجاد نموده و حتما با ایمیل یاهو در گروه عضو شوند.

 

جهت ساخت ایمیل یاهو بصورت گام به گام لطفا به آموزش زیر نگاه کنید

  1. در ابتدا به آدرس http://Mail.yahoo.com مراجعه کرده و پس از آنکه صفحه ایمیل یاهو کاملا باز شد بر روی گزینه Create New Account کلیک کنید.
  2. در این مرحله شما به صفحه ای هدایت می شوید که باید مشخصات خود را با دقت در بخشهای مربوطه وارد کنید.

– در قسمت اول نام و نام خانوادگی را در قسمت های First Name و Last Name تایپ کنید.

– در قسمت Yahoo Username باید یک نام کاربری صحیح را وارد کنید. اگر نام کاربری مورد نظر شما از قبل توسط فرد دیگری انتخاب شده باشد، پیام قرمز رنگ This ID is not available را در زیر کادر مشاهده خواهید کرد که در اینصورت باید نام کاربری مورد نظر خود را تغییر دهید. البته اگر چند لحظه صبر کنید یاهو به شما چند نام کاربری مشابه پیشنهاد می کند که می توانید آنها را انتخاب کنید.

– در قسمت Password هم باید کلمه عبور صحیح را وارد کنید. در فرم جدید ثبت نام یاهو باید حتماً کلمه عبور انتخابی شما بین 8 تا 32 کاراکتر (حرف) داشته باشد، ضمن اینکه باید حتما از ترکیب 3 نوع کاراکتر حروف بزرگ انگلیسی + حروف کوچک انگلیسی + اعداد استفاده شود. مانند : Ab123456

– در قسمت بعدی (Mobile number) شما باید در ابتدا کد 98+ (با علامت مشخصه پرچم ایران) را بعنوان کشور محل سکونت از لیست کشویی موجود انتخاب نموده و سپس شماره موبایل خود را وارد کنید تا امکان دریافت Verification Code از یاهو برای شما فراهم شود. توجه داشته باشید شماره را بدون 0 وارد کنید یعنی بعنوان مثال اگر شماره شما 09123456789 است 9123456789 را وارد نمایید.

– در قسمت بعدی یعنی Birthday هم تاریخ تولد خود را به میلادی انتخاب نمایید.

– در قسمت بعدی هم جنسیت خود را انتخاب کنید (Male به معنی مرد و Female به معنی زن است)

– (مرحله نهایی این صفحه اختیاری است و می توانید انجام ندهید!) در این قسمت می توانید یک شماره موبایل دیگر به همان صورتی که شماره موبایل اول را ثبت کردید وارد کنید. در قسمت Relationship هم می توانید عبارت Friend را وارد کنید.

– حالا بر روی دکمه Create Account کلیک کنید. اگر قسمتی از فرم را از قلم انداخته یا اشتباه پر کرده باشید، در همان صفحه میمانید و پیغام خطایی روبروی قسمت مربوطه به شما داده می شود تا آن قسمت را اصلاح کنید. اما در صورتیکه با پیغام خطایی مواجه نشوید، به مرحله بعد خواهید رفت.

  1. در این مرحله شما شاهد ظاهر شدن صفحه Verification جهت تایید نهایی و دریافت Verification Code از یاهو خواهید بود.

– در اینجا بر روی دکمه Send SMS کلیک کنید. پس از چند ثانیه پیامی به شماره موبایلتان ارسال می شود که شامل یک عدد 5 رقمی است.

(دریافت این کد برای ایجاد ایمیل ضروری می باشد)

نکته مهم: احیانا اگر چند دقیقه ای گذشت و پیامی به شماره موبایل شما ارسال نشد، با استفاده از گزینه Or Yahoo can call you with the code در تصویر بالا، روی call you کلیک کنید. سپس در صفحه جدیدی که برای شما باز می شود بر روی دکمه Call me کلیک کنید.

در این لحظه تماسی اتوماتیک با شماره موبایل شما برقرار می شود و کد 5 رقمی مورد نظر به شما اعلام می شود.

  1. شما باید این عدد، که همان Verification Code است را بطور صحیح در محل قابل درج Code وارد کنید و در نهایت بر روی دکمه Submit code کلیک کنید.
  2. پس از اینکه به خیر و خوشی این مرحله طی شد شما با صفحه ای طبق تصویر زیر مواجه خواهید شد که به منزله موفقیت شما در ایجاد ایمیل مورد نظرتان در سرویس یاهومیل می باشد.

عرض تبریک؛ شما هم اکنون دارنده یک ایمیل یاهو هستید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.