post

371793527 300x185 گلبرگ سرخ آشپزی شماره چهل و نهمکوکیز دو رنگ مخصوص سال نو

مواد لازم :

آرد        ۲۲۵ گرم

تخم مرغ ریز       ۱ عدد

پودر قند             ۷۵ گرم

کره        ۱۵۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا پودر قند و کره نرم را با همزن بزنید تا کمی سفید رنگ شود، سپس تخم مرغ و آرد را اضافه کنید .خمیر حاصل می شود.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.

برای اینکه خمیر دو رنگ داشته باشید دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به نصف خمیر اضافه کنید.خمیرها را در نایلون قرار داده و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

این خمیر بسیار خوشمزه و ترد مانند کیک است، هر قالبی که مایلید می توانید استفاده کنید. یکی از انواع آن رول دورنگ است که روش کار آن بدین صورت است:

خمیر سفید و قهوه ای را به اندازه تقریبی ۱۵٫۱۵ سانتی متر کنار هم باز کنید.سپس خمیر سفید را روی یک کاغذ روغنی قرار داده و سطح آن را کمی سفیده تخم مرغ با یک قلم مو روی آن بمالید و خمیر قهوه ای را روی آن پهن کنید.

(قطر خمیرها باید یک میلیمتر باشد) سپس خمیر را همانطور با کاغذ روغنی رول کرده و در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید تا شیرینی انسجام پیدا کند.

پس از این زمان از یخچال درآورید و کاغذ روغنی را از دور آن جدا کرده و با یک کارد اره ای از عرض شیرینی را به قطرهای نازک ۲ میلیمتر برش دهید و در سینی فر بچینید.

سینی را در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

این شیرینی را پس از خنک شدن در ظرف دردار ودر کابینت نگهداری کنید.

 

کباب چنجه

پیاز: دو عدد

روغن زیتون: نصف فنجان

گوشت راسته یا ران گوسفندی یک کیلو

زعفران: به مقدار لازم

جعفری خرد شده: به مقدار لازم

فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز، فلفل، نمک، زعفران، روغن زیتون و جعفری را با یکدیگر مخلوط کنید، گوشت را به تکه‌های کوچک، خرده کرده و در موادی که مخلوط کردید، بخوابانید تا خوب ترد شود.

سپس گوشت‌ها را به سیخ بکشید، هم می‌توانید کباب‌ها را سرخ کنید و هم روی آتش کباب کنید. برای تزئین می‌توانید از فلفل و گوجه و غیره استفاده نمایی، خوشمزگی کباب زمانی بیشتر خواهد شد که شما آن را با آب نارنج میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.