post

sdfghjkljnbv 300x212 شیرینی میان پر با طعم کره بادام زمینیشیرینی میان پر با طعم کره بادام زمینی

لازم:

آرد سفید ………………………………… یک و نیم پیمانه

پودر کاکائو ……………………………….. نصف پیمانه

جوش شیرین …………………………… نصف ق چ

نمک ………………………………………. یک چهارم ق چ

کره نرم شده …………………………….. نصف پیمانه

شکر معمولی ……………………………. نصف پیمانه

شکر قهوه ای ……………………………. نصف پیمانه

کره بادام زمینی …………………………. یک چهارم پیمانه

تخم مرغ درشت ………………………… ۱ عدد

وانیل ………………………………………. ۱ ق چ

مواد لازم برای فیلینگ:

کره بادام زمینی …………………………. سه چهارم پیمانه

خاکه قند ………………………………….. سه چهارم پیمانه

طرز تهیه:

اول از همه فیلینگ رو آماده کنید. کره بادام زمینی و خاکه قند رو اول با قاشق و بعد با دست مخلوط کنید و یه کم ورز بدید تا کاملاً با هم مخلوط بشن و یه مایه خمیری به دست بیاد.

حالا برید سراغ درست کردن خمیر شیرینی:

آرد، پودر کاکائو، نمک و جوش شیرین رو با هم مخلوط و الک کنید و در کاسه جداگانه ای نگهداری کنید.

کره، شکر معمولی، شکر قهوه ای و کره بادوم زمینی رو با هم به مدت تقریباً ۳ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کاملاً نرم بشه.

تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط آرد رو اضافه کنید و با سرعت کم یه مقدار هم بزنید تا خمیر شیرینی شکل بگیره

از خمیر شیرینی به اندازه یه گردو بردارید و توی دستتون بازش کنید.

یه مقدار از مایه فیلینگ رو گرد کنید و بذارید وسطش.

حالا لبه های خمیر رو بیارید روی فیلینگ تا کاملاً بپوشوندش.

توی دستتون بچرخونید تا گرد و توپی شکل بشه.

یه مقدار شکر توی کاسه جداگانه ای بریزید و شیرینی ها رو یکی یکی بندازید توی شکر…

(این مقدار شکر جداگانه هست و توی دستورات نیامده)

شیرینی ها رو توی سینی فر که با کاغذ قنادی پوشونده شده با فاصله بچینید و با دست کمی فشار بدید تا یه کم پهن بشه. با این کار یه مقدار ترک می خوره که مهم نیس.

فر باید از قبل با درجه حرارت ۱۹۰ گرم شده باشه.

شیرینی ها رو به مدت ۷-۹ دقیقه توی فر بپزید.

از توی فر دربیارید و پس از این که سرد شد از سینی به ظرف سرو منتقل کنید.

این مقدار مواد برای تقریباً ۲۰-۲۲ عدد شیرینی هست.

شیرینی ها رو خارج از یخچال و در ظرف دربسته به مدت تقریباً یک هفته می تونید نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.