post
1050 300x152 شیرینی ماکارون فرانسوی برای عید فطر

شیرینی ماکارون فرانسوی برای عید فطر

عید فطر زمان مناسبی برای پخت یک شیرینی ویژه است. در این روز شما یا مهمان خواهید داشت و یا به مهمانی می روید. شیرینی ماکارون فرانسوی برای پذیرایی از مهمانان بسیار شیک و مناسب می باشد و نیز در صورتی که به مهمانی می روید می توانید این شیرینی را در خانه تهیه و در جعبه مناسبی بگذارید و به عنوان هدیه با خود ببرید.

مواد لازم :

  • پودر بادام  ۹۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ  ۲ عدد
  • پودر شکر  ۱۵۰ گرم
  • شکر  ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه زده شده ( فرم گرفته )
  • رنگ خوراکی به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- پودر بادام و پودر شکر را با هم مخلوط می کنیم و آسیاب می کنبم تا کاملا پودر بشود، مراقب باشید تا به واسطه ی چرب بودن بادام به روغن نیوفتد، همین که پودر و با هم مخلوط بشود کافیه است.
۲- در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی تا زمانی که حجمش دو برابر بشود بزنید، در همین حین شکر را آرام آرام به سفیده اضافه می کنیم.
۳- مخلوط پودر بادام و پودر شکر رو ۳ بار الک می کنیم و در ۳ مرحله به تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم. توجه کنید که خیلی هم نزنید و حتما به صورت دورانی باشد تا هنگامی که یک مایه کشدار و یکدست بدست بیاد. در آخر این مرحله رنگ خوراکی را هم اضافه می کنیم.
۴-  کف
سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم و مواد را با قیف و ماسوره ی ساده توی سینی به صورت دایره هایی به قطر ۳ الی ۴ سانت می ریزیم. توجه کنید که فضای خالی بین شیرینی ها رعایت بشود چون مایه پهن می شود، همچنین اگه ماسوره ی ساده نداشتید میتوانید نوک قیف یک بار مصرف را ببرید و با آن مواد را بریزید. سعی کنید موقع خالی کردن مواد دستتان حالت چرخشی نداشته باشد که موقع پخت شیرینی روی شیرینی برجسته نشود. مواد در یک جهت از بالا به پایین باید خالی بشود.
 ۵- شیرینی حالت چسبندگی نداشته باشد. بعد در طبقه ی وسط فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا زمانی که زیر شیرینی بپزد ولی نباید قهوه ای پر رنگ بشود. همین که تغییر رنگ داد پخته است. این شیرینی رویه پوک و زیر نرم و کشداری دارد ( زیرش مثل شیرینی گردویی است).
۶- شیرینی ها را از فربیرون اورده زمان می دهیم تا سرد بشود و بعد از کاغذ جدا می کینیم و بین دو شیرینی رو با خامه فرم گرفته و یا گاناش ( شکلات سفید آب کرده به همراه خامه) پر می کنیم.مرسوم است که مواد بین شیرینی ها هم رنگ خود شیرینی باشه اما هر مدل دیگه ای هم می تواند باشد.

نکته :

این یک شیرینی اصیل فرانسوی می باشد . این شیرینی را می توانید با هر رنگی که دوست دارید تهیه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.