post
dflmnbvc 300x225 طعم‌های عجیب پیتزا در کشورهای مختلف دنیا

طعم‌های عجیب پیتزا در کشورهای مختلف دنیا

یکی از جذابیت‌های گردشگری و سفر به کشورهای مختلف دنیا، چشیدن خوراکی‌های جدید و آشنایی با غذاهای متنوع است. یکی از غذاهایی که در کشورهای مختلف، طعم‌های متفاوتی دارد، پیتزا است.

پیتزا از جمله غذاهایی است که تقریبا بیشتر مردم دنیا آن را دوست دارند و با لذت فراوان می‌خوردند. این غذای ایتالیایی انواع متعددی دارد و با مواد متنوعی تهیه می‌شود. شاید بتوان گفت ساده‌ترین مدل آن مارگاریتا است که با خمیر، پنیر و گوجه‌فرنگی تهیه می‌شود و خیلی هم لذیذ است.

فارغ از انواع رایج پیتزا در کشور ما که نام آنها از مخصوص و مخلوط گرفته تا سبزیجات و

دریایی و مدیترانه‌ای تنوع دارند (اما در اصل، مواد تشکیل‌دهنده‌شان تقریبا مشابه هم است)، باید به پیتزاهای کشورهای مختلف دنیا اشاره کنیم که کاملا با طعم‌های آشنای ما فرق دارند و به نظرمان عجیب و غریب خواهند بود؛ مثلا، تاکنون پیتزای موز با ادویه کاری خورده‌اید؟

اصل و نسب پیتزا به Naples ایتالیا بر می‌گردد. ایتالیایی‌ها برای پخت پیتزا قانون و مقرراتی دارند. مثلا، خمیر آن نباید بیشتر از ۲ میلی‌متر ضخامت داشته باشد. باید به مدت ۶۰ تا ۹۰ ثانیه در دمای ۴۸۵ درجه سانتی‌گراد در فر سنگی پخته شود. این نان‌ها بسیار ترد هستند و عموما با موزارلا، ریحان تازه، گوجه‌فرنگی و سیر سرو می‌شوند. برای آشنایی با مدل‌های عجیب و غریب پیتزا در ۱۸ کشور دنیا در ادامه مطلب همراه ما باشید.

برزیل: پیتزای رایج در برزیل با گوشت خوک، پنیر، نخود فرنگی و پنیر درخت خرما تهیه می‌شود.

نیو هاون: در شهر Connecticut، پیتزا روی آجرهای داغ پخته می‌شود تا نان آن حسابی ترد و برشته شود. مواد تشکیل دهنده آن گوشت گردن با روغن زیتون، اورگانو، پنیر رنده شده و سیر خرد شده است.

آلساتین: در اینجا خمیر پیتزا بسیار نازک است و روی آن را یک لایه خامه ترش، خلال‌های نازک پیاز و لاردون (نوارهای باریک از چربی خوک) تشکیل داده است.

فنلاند: پیتزای برلوسکنی فنلاند از گوشت گوزن، گوجه‌فرنگی، قارچ قیفی و پیاز قرمز تهیه می‌شود.

کره: پیتزا بولگوگی کره از Bulgogi (گوشت گوساله کباب شده)، سس گوجه‌فرنگی، پنیر، قارچ، فلفل دلمه‌ای و کیمچی درست می‌شود. این پیتزا مخلوطی از طعم شیرین، شور و ترش است.

شیکاگو: در ایالت ایلینویز نوعی پیتزای ساده شهرت و محبوبیت دارد که با خمیر، سس گوجه‌فرنگی و پنیر فراوان سرو می‌شود.

هند: پیتزای محبوب در هند با ترشی زنجبیل، گوشت گوسفند و پنیر هندی درست می‌شود.

نیویورک: پیتزای نیویورکی برای خمیر نازک و پف کرده که در تنورهای سنگی تهیه می‌شود شهرت دارد.

فرانسه: نیمرو در فرانسه علاوه بر تابه، روی پیتزا هم پخته و سرو می‌شود.

سوئد: یکی از پیتزاهای عجیبی که در سوئد پخته و سرو می‌شود، پیتزا موز و کاری است که به صورت سنتی با گوشت خوک، پودر کاری و موز رسیده تهیه می‌شود.

اسکاتلند: در اسکاتلند پودینگی با جگر گوسفند، قلوه و دل تهیه می‌شود که درون آن پیاز رنده شده، جو، ادویه و نمک نیز دارد. آنها این پودینگ را روی پیتزا می‌ریزند و سرو می‌کنند.

استرالیا: در استرالیا پیتزا با انواع گوشت‌های مختلف از گوشت کانگورو گرفته تا کروکودیل و ایمو سرو می‌شود.

ژاپن: یکی از پیتزاهای عجیب ژاپن، «مایو جاگا» است. این پیتزا با سس گوجه‌فرنگی، پیاز، ذرت، سیب‌زمینی، پاپریکا و مایونز درست می‌شود.

میشیگان: پیتزای نوع دیترویت نوعی پیتزای مربعی و که نان بسیار ضخیمی دارد. نان این پیتزا دوبار پخته و حسابی ترد می‌شود. روی این پیتزا با پپرونی، زیتون و سس مارینارا پر می‌شود.

آلمان: پیتزا تن ماهی که با نام Thunfisch شناخته می‌شود یکی از پیتزاهای عجیب آلمان است. این پیتزا با تن ماهی، سس گوجه‌فرنگی، فلفل، پیاز، پنیر و اورگانو درست می‌شود.

آرژانتین: در آرژانتین پیتزایی به نام Fugazza سرو می‌شود که با پیاز شیرین و سبزیجات تهیه شده است. البته این پیتزا انواع گوناگونی دارد و نان آن دو لایه است که بین دولایه با پنیر موزارلا پر شده است و روی آن نیز پر از پیاز شیرین کاراملی است.

هاوایی: پیتزای محبوب هاوایی که برای ما غیرمعمول و برای خودشان بسیار هم عادی است، شامل خمیر، آناناس و گوشت خوک است که برای نخستین بار در سال ۱۹۶۲ میلادی در کانادا پخته و سرو شده است. روی پیتزا نیز با فلفل، قارچ و بیکن کانادایی پر می‌شود.

پاکستان: چیکن تیکا یکی از انواع پیتزاهایی است که پاکستان سرو می‌شود و طرفداران بسیاری هم دارد. این پیتزا با مرغ چیلی و سوسیس تهیه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.