post
1537268930 300x224 دسر تابستانی موز و بستنی

دسر تابستانی موز و بستنی

مواد لازم دسر موز و بستنی برای ۴ نفر :

موز کوچک

۶ عدد

۱۰۰ گرم / ۹۵ کالری

کره

۵۰ گرم یا یک چهارم پیمانه

۱۰۰ گرم / ۷۳۷ کالری

هل(کوبیده شده)

۴ عدد

۱۰۰ گرم / ۳۲۰ کالری

بادام پرک پوست کنده

۵۰ گرم یا یک دوم پیمانه

۱۰۰ گرم / ۶۱۲ کالری

لیموترش کوچک

آب و پوست رنده شده یک عدد

۱۰۰ گرم / ۴۲ کالری

پودر قند

۵۰ گرم یا یک سوم پیمانه

۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری

آب پرتقال یا آب آناناس

۲ قاشق سوپ خوری

نامشخص

طرز تهیه دسر موز و بستنی :

*. موزها را پوست کنده و به صورت طولی به ۲ نیم ببرید، سپس نصف مقدار کره را در تابه ای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل کره ریخته و تا اندازه ای سرخ کنید که طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید.

*. وقتی موزها پخت، جای آنها را به موزهای خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ کنید.باقیمانده کره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز، آب کنید. سپس دانه های هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.

*. پوست رنده شده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. این، در واقع سس این دسر است.در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو کنید.

نکته :

مراقب باشید موزها را آن قدر سرخ نکنید که له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نکنید، زیرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهری شان تغییر کند.

خواص آناناس :

*. همچنین کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز از دیگر املاح و مواد معدنی تشکیل دهنده آناناس به شمار می آیند. آناناس انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – غنی از ویتامین C بوده و حاوی ویتامین A و B1 و B2 است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.