post
T3LkN 300x200 مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی

مواد لازم:

توت فرنگی : یک کیلو

شکر : شیک کیلو

طرز تهیه:

ابتدا توت فرنگیها را به مدت نیم ساعت خیس کنید تا گل و لای آن خارج شود. سعی کنید از توت های ریز و یکدست استفاده نمایید تا مربای شکیل تری داشته باشید. شکر را لابه لای توت ها بریزید و ظرف مورد نظر را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید.

این کار باعث میشود تا توت ها آب بیاندازد. هر چه توت ها رسیده تر باشد، آبی که از آن خارج میشود بیشتر است. موقع پخت این مربا معمولا آب اضافه نمیشود. یا اگر هم اضافه شود یک استکان کوچک.

وقتی توت فرنگی روی گاز است انجام چند کار ضروریست:

جمع کردن کف روی مربا.

نگذاشتن در قابلمه.

موقع درست کردن هر گونه مربایی مراقب باشید که سر نرود. کنار اجاق ایستاده و مربا را طوری هم بزنید تا توت فرنگی ها له نشود. مدت پخت مربا کوتاه است. هرچه توت فرنگی ها ریزتر باشد زودتر آماده میشود.

برای تست غلظت مربا، مقداری از شیره آنرا در بشقاب یا نعلبکی ریخته و صبر کنید تا سرد شود. وقتی که سرد شد نباید درون ظرف شره کند.اگر به نظرتان مربای رقیقی شد، کمی شکر به آن اضافه کنید و اجازه دهید چند قل بزند.

اگر موقع استفاده از قاشق تمیز استفاده کنید و پس از هر بار مصرف در ظرف را خوب ببندید مربا کپک نمیزند. ظروف شیشه ای با دربهای فلزی مناسب تر هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.