post

0cb7f5cc 236a 4fb5 98b3 e1a3f143ea00 300x180 گلبرگ سرخ آشپزی شماره پنجاه و دوماین نوشیدنی ها را حتما امتحان کنید

لیموناد توت فرنگی

مواد لازم

آب لیموترش : ۱/۲ پیمانه (۸۰ میلی‌لیتر)

شکر : یک پیمانه (۱۵۰ گرم)

نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری (۳ گرم)

توت فرنگی (له شده) : ۵۰۰ گرم

ماءالشعیر یا سودا (بدون طعم) : ۳ پیمانه (۴۸۰ میلی‌لیتر)

لیمو‌ترش : به مقدار لازم

دستور پخت

در قابلمه‌ای مناسب، آب لیموترش، شکر و نمک را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود.

پس از آن، از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً خنک شود، سپس توت ‌فرنگی را به آن اضافه کرده و در مخلوط کن بریزید و حدود دو دقیقه هم بزنید تا لیمو‌ناد آماده شود.

ماءالشعیر را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر هم بزنید. پس از این مدت، در لیوان‌های سرد ریخته و در زمان سرو، یک برش نازک لیمو‌ترش در لیوان انداخته و سرو کنید

موهیتو

مواد لازم

مناسب برای ۲ نفر

عسل یا شکر : ۴ قاشق غذاخوری

آبلیمو : ۶ قاشق غذاخوری

نعنا : ۱۲ الی ۱۴ برگ

آب گاز دار : ۱/۲ فنجان

یخ : ۲ فنجان

برش های لیمو : برای تزئین

دستور پخت

ابتدا ۴ قاشق عسل یا شکر را در ۱/۴ فنجان آب جوش حل می کنیم . بعد از ملایم شدن شربت آن را همراه با نعنا داخل مخلوط کن می ریزیم تا با هم ترکیب شوند، سپس یخ و آب گاز دار را اضافه می کنیم، دوباره مخلوط کن را روشن می کنیم تا یخ ها کاملا خرد شوند و نوشیدنی به رنگ سبز در بیاید ، در انتها آب لیمو را اضافه می کنیم.

داخل لیوان ریخته و با برگ نعنا و برشهای لیمو آن را تزئین می کنیم. این نوشیدنی را می توانید یک ساعت جلو تر از زمان سرو درست کنید و در یخچال نگهداری کنید.

یخ‌ چای نعنا و سیب

مواد لازم

مناسب برای ۸ نفر

آب سیب : ۵ پیمانه (۱٫۲ لیتر)

آب جوش : ۲ پیمانه

چای خشک : ۳ قاشق غذاخوری

سیب : ۱ عدد

نعنا تازه خرد شده : ۱/۲ پیمانه

آب لیمو ترش : ۵ قاشق غذاخوری

دستور پخت

یک جایخی شبکه‌ای را از آب پر کنید و مقداری از نعنا خرد شده و چند عدد برگ نعنا را در هر یک از شبکه‌ها‌‌ی جا‌یخی بریزید و آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

در این فاصله چای خشک را در یک قوری بزرگ با ۲ پیمانه آب جوش و نیمی از نعنای خردشده دم کنید.

وقتی چای با نعنا خوب دم کشید آن را صاف کرده و بگذارید خنک شود؛ بعد از کمی خنک شدن، آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

آب سیب سرد و تازه را آب لیموترش تازه مخلوط کنید که رنگ آن تیره نشود سپس آن را با چای نعنایی که خنک شده است، مخلوط کنید.

یخ چای خنک و خوشمزه را در پارچ شیشه ای مناسب بریزید. سیب را با پوست خرد کرده و به همراه یخ ‌های نعنایی که درست کرده بودید، به آن اضافه کنید.

آگوئا فرسکا خیار

مواد لازم

مناسب برای ۶ نفر

خیار : ۴ عدد متوسط پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده (حدود ۵ پیمانه)

آب : ۱/۵ پیمانه

نمک : به مقدار خیلی کم

مکعب های یخ : سه پیمانه

نعنا یا ریحان : یک دسته کوچک (یک پیمانه)

لیموترش : یک عدد

شربت قند : به مقدار لازم

شکر : یک پیمانه

برش های باریک خیار (اختیاری)

دستور پخت

در مخلوط کن خیار، آب و نمک را بریزید تا حسابی له و نرم شوند.

تکه‌ های یخ و نعنا را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یخ ‌‍‌ها هم خرد شوند.

آب لیمو را بگیرید و به شربت قند اضافه کنید. هنگام سرو می ‌توانید برش ‌های باریک خیار را داخل هر لیوان بیندازید.

برای تهیه شربت قند یک پیمانه آب و یک پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. داخل قابلمه بریزید و با شعله متوسط حرارت دهید تا زمانی که شکر حل شود. پس از خنک شدن آن را به آگوئا فرسکا اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.