این نوشیدنی ها را حتما امتحان کنید
لیموناد توت فرنگی
مواد لازم
آب لیموترش : ۱/۲ پیمانه (۸۰ میلیلیتر)
شکر : یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری (۳ گرم)
توت فرنگی (له شده) : ۵۰۰ گرم
ماءالشعیر یا سودا (بدون طعم) : ۳ پیمانه (۴۸۰ میلیلیتر)
لیموترش : به مقدار لازم
دستور پخت
در قابلمهای مناسب، آب لیموترش، شکر و نمک را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود.
پس از آن، از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً خنک شود، سپس توت فرنگی را به آن اضافه کرده و در مخلوط کن بریزید و حدود دو دقیقه هم بزنید تا لیموناد آماده شود.
ماءالشعیر را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر هم بزنید. پس از این مدت، در لیوانهای سرد ریخته و در زمان سرو، یک برش نازک لیموترش در لیوان انداخته و سرو کنید
موهیتو
مواد لازم
مناسب برای ۲ نفر
عسل یا شکر : ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو : ۶ قاشق غذاخوری
نعنا : ۱۲ الی ۱۴ برگ
آب گاز دار : ۱/۲ فنجان
یخ : ۲ فنجان
برش های لیمو : برای تزئین
دستور پخت
ابتدا ۴ قاشق عسل یا شکر را در ۱/۴ فنجان آب جوش حل می کنیم . بعد از ملایم شدن شربت آن را همراه با نعنا داخل مخلوط کن می ریزیم تا با هم ترکیب شوند، سپس یخ و آب گاز دار را اضافه می کنیم، دوباره مخلوط کن را روشن می کنیم تا یخ ها کاملا خرد شوند و نوشیدنی به رنگ سبز در بیاید ، در انتها آب لیمو را اضافه می کنیم.
داخل لیوان ریخته و با برگ نعنا و برشهای لیمو آن را تزئین می کنیم. این نوشیدنی را می توانید یک ساعت جلو تر از زمان سرو درست کنید و در یخچال نگهداری کنید.
یخ چای نعنا و سیب
مواد لازم
مناسب برای ۸ نفر
آب سیب : ۵ پیمانه (۱٫۲ لیتر)
آب جوش : ۲ پیمانه
چای خشک : ۳ قاشق غذاخوری
سیب : ۱ عدد
نعنا تازه خرد شده : ۱/۲ پیمانه
آب لیمو ترش : ۵ قاشق غذاخوری
دستور پخت
یک جایخی شبکهای را از آب پر کنید و مقداری از نعنا خرد شده و چند عدد برگ نعنا را در هر یک از شبکههای جایخی بریزید و آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
در این فاصله چای خشک را در یک قوری بزرگ با ۲ پیمانه آب جوش و نیمی از نعنای خردشده دم کنید.
وقتی چای با نعنا خوب دم کشید آن را صاف کرده و بگذارید خنک شود؛ بعد از کمی خنک شدن، آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
آب سیب سرد و تازه را آب لیموترش تازه مخلوط کنید که رنگ آن تیره نشود سپس آن را با چای نعنایی که خنک شده است، مخلوط کنید.
یخ چای خنک و خوشمزه را در پارچ شیشه ای مناسب بریزید. سیب را با پوست خرد کرده و به همراه یخ های نعنایی که درست کرده بودید، به آن اضافه کنید.
آگوئا فرسکا خیار
مواد لازم
مناسب برای ۶ نفر
خیار : ۴ عدد متوسط پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده (حدود ۵ پیمانه)
آب : ۱/۵ پیمانه
نمک : به مقدار خیلی کم
مکعب های یخ : سه پیمانه
نعنا یا ریحان : یک دسته کوچک (یک پیمانه)
لیموترش : یک عدد
شربت قند : به مقدار لازم
شکر : یک پیمانه
برش های باریک خیار (اختیاری)
دستور پخت
در مخلوط کن خیار، آب و نمک را بریزید تا حسابی له و نرم شوند.
تکه های یخ و نعنا را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا یخ ها هم خرد شوند.
آب لیمو را بگیرید و به شربت قند اضافه کنید. هنگام سرو می توانید برش های باریک خیار را داخل هر لیوان بیندازید.
برای تهیه شربت قند یک پیمانه آب و یک پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. داخل قابلمه بریزید و با شعله متوسط حرارت دهید تا زمانی که شکر حل شود. پس از خنک شدن آن را به آگوئا فرسکا اضافه کنید.