post

6747 گلبرگ سرخ آشپزی شماره چهل و یکمدسر تیرامیسو

مواد لازم برای درست کردن دسر تیرامیسو:

تخم مرغ ۶ عدد

آرد ۱۵۰ گرم

شکر ۱۰۰گرم

وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

نمک یک پر

روغن مایع ۱/۴ پیمانه

مواد میانی

پنیرخامه ای ۴۰۰گرم

خامه فرم گرفته. ۴۰۰ گرم

قهوه اسپرسو ۳قاشق غذا خوری

آب جوش. ۱لیوان

طرز تهیه دسر تیرامیسو:

ابتدا زرده و سفیده ها را جدا مکنیم سفیده ها را در کاسه ای گود و تمیز با دور تند میزنیم تا پف کند بعد ۳۰گرم از شکر را در حال هم زدن و کم کم اضافه میکنیم و آنقدر میزنیم که کاملا فرم بگیرد طوری که اگر کاسه را برگرداندید سفیده ها تکان نخورند، بعد در ظرفی دیگر زرده ها، بقیه شکر،وانیل با دور تند میزنیم تا کرم و کشدار شود در آخر روغن مایع را اضافه میکنیم. بعد آردو بیکینگ پودرو نمک رو سه بار الک میکنیم و آرام آرام با لیسک کمی از سفیده و کمی از آرد به زرده ها اضافه میکنیم و به حالت دورانی و آرام میزنیم طوری که پف سفیده نخوابد.

کف سینی ۳۰×۴۰ را کاغذ روغنی میگذاریم بعد با روغن جامد چرب میکنیم مایع را داخل سینی ریخته به قطر ۱سانت، داخل فر با دمای۲۰۰ به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم. بعد سینی را از فر خارج کرده روی پارچه ای تمیز که شکر پاشی شده سینی را بر میگردانیم وقتی خنک شد سینی را برداشته و کاغذ را از روی کیکمان بر میداریم.

حالا پنیرخامه ای را در ظرفی با همزن برقی میزنیم تا خودش را باز کند بعد خامه فرم گرفته را اضافه می کنیم و دوباره میزنیم اگر خواستید میتونید پودر قند هم اضافه کنید.

کیک را به اندازه ی دلخواه برش میدهیم بعد قهوه اسپرسو را با آبجوش مخلوط میکنیم و با قلم روی کیکمان میزنیم طوری که کاملأ به قهوه آغشته شوند. بعد یک تکه از دسر را کف ظرف قرار داده و از مخلوط پنیرمون میزنیم به همین ترتیب سه ردیف ادامه داده در آخر مخلوط پنیرمونو میزنیم بعد با الک پودر کاکائو یا پودر قهوه میزنیم. چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خنک بشه.

 

خورش چاغاله بادام

ابتدا گوشت را بشویید و به صورت خورشتی خرد کنید.در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت را کمی در آن تفت دهید.

مواد اولیه :

برای ۵ نفر

   گوشت (خورشتی و بدون چربی) ۴۰۰گرم

   سبزی (شامل نعنا و جعفری(جعفری کمی بیشتر)) ۲۵۰تا۳۰۰گرم

   چاغاله بادام ۳۰۰گرم

   برگ بو ۴عدد

   پیاز ۴عدد

   زعفران (آبکرده) ۲قاشق غذاخوری

   آبغوره به میزان لازم

   لیمو عمانی ۲عدد

طرز تهیه:

  1. ابتدا گوشت را بشویید و به صورت خورشتی خرد کنید.در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت را کمی در آن تفت دهید.

۲عدد پیاز را پوست بگیرید و ۴قسمت کنید و به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد زردچوبه و فلفل بزنید و برگ بو را اضافه کرده و با مقداری آب اجازه دهید بپزد.

  1. وقتی که گوشت خورش نیم پز شد، ۲عدد پیاز باقی مانده را پوست گرفته و رنده کنید و در روغن سرخ کنید. نعنا و جعفری را شسته و ریز خرد کنید و جداگانه در روغن تفت دهید، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.
  2. چاغاله بادام را خوب شسته ودم آنها را بگیرید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.گوشت نیم پز شده را از مواد اضافه جدا کرده و به همراه آب صاف شده آن به مواد اضافه کنید و بگذارید غذا جا بیفتد.در نیم ساعت آخر پخت آبغوره،لیمو عمانی و زعفران را به خورش افزوده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

نکات:

۱)مدت زمان پخت چاغاله بادام معمولا به همان اندازه پخت خورش کرفس است.

۲)بهتر است زمان کافی به خورش بدهید تا کاملا جا افتاده و خوشمزه شود.

۳)به جای آبغوره میتوان از آبلیمو هم استفاده کرد.

 

شیرینی کره ای عصرانه

اگر می خواهید در وعده عصرانه یک شیرینی خوشمزه برای صرف با چای داشته باشید طرز تهیه شیرینی کره ای عصرانه را در اینجا یاد بگیرید.

مواد لازم شیرینی کره ای عصرانه برای ۴ نفر

  • کره: ۱۵۰ گرم
  • شکر: ۱۱۰ گرم
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آرد: ۱۵۰ گرم
  • رنده پوست لیمو: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر بادام: ۱۲۰ گرم
  • کرم وانیل: به میزان لازم
  • میوه‌های دلخواه‌: به میزان لازم

روش تهیه شیرینی کره ای عصرانه

  1. کره و شکر را آنقدر بهم بزنید که سفید و سبک شود.
  2. وانیل، تخم‌مرغ، آرد، پوست لیموی رنده شده و پودر بادام را به آن اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.
  3. خمیر را در کیسه‌ای نایلونی بگذارید، و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  4. خمیر را به شکل بیضی در دست شکل داده و روی سینی فر چرب شده قرار دهید و به مدت ۱۵دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر بگذارید تا پخته شود.
  5. پس از سرد شدن از کرم وانیلی روی شیرینی‌ها بمالید و با میوه‌های دلخواه آن را تزئین کنید و همراه با یک فنجان چای داغ، یک عصرانه دلپذیر را میل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.