post

85478 300x225 گلبرگ سرخ آشپزی شماره سی و چهارمنان پنیری

مواد لازم برای نان پنیری:

   پنیر موتزارلا رنده شده    

۱۱۳ گرم (۱ پیمانه)

   پنیر چدار رنده شده    

۲۲۷ گرم (حدود ۲ پیمانه)

پیازچه خردشده

یک‌چهارم تا یک‌دوم پیمانه

مایونز

یک‌چهارم پیمانه

   خامه‌ی ‌ترش       ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

   سیر خردشده       ۱ تا ۲ حبه

   کره‌ی بدون نمک    

نصف قالب (یک‌چهارم پیمانه، ۵۶ گرم)، تا حدی که کمی آب شده و نرم شود

   نان فرانسوی یا ایتالیایی       یک قرص

طرز تهیه نان پنیری:

  1. در یک‌کاسه‌ی بزرگ، پنیر و پیازچه را با هم ترکیب کنید. سس مایونز و خامه‌ی ترش را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  2. در یک‌کاسه‌ی کوچک دیگر کره و سیر را هم بزنید تا نرم شوند. سپس ترکیب کره را به ترکیب پنیر اضافه کنید.
  3. فر را گرم‌کنید. نان را به‌صورت افقی برش بزنید و نصف کنید. درحالی‌که روی نان به سمت پایین است آن را روی یک سینی فر پوشیده از کاغذ فویل قرار دهید. حالا ترکیب پنیر و بقیه مواد را روی نان پخش‌کنید.
  4. تا زمانی که کمی قهوه‌ای‌رنگ شوند، حدود ۳ تا ۵ دقیقه، آن‌ها را برشته‌کنید.
  5. نان‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید برای ۵ دقیقه بمانند تا به‌اندازه‌ی کافی سرد شوند. سپس با چاقوی برش نان آن‌ها را برش بزنید و سرو کنید.

 

ناگت برنج و گوشت مخصوص کودکان

برنج را حدودا دو ساعت با اب و نمک خیس کنید و آن را آبکش کرده و حدودا ۵دقیقه بعد از دم دادن شعله را خاموش کنید و آن را ۲ بار چرخ کنیدیکی از تخم مرغ ها را به برنج اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و با دست ورز دهید.

مواد لازم:

برای ۴ نفر

   برنج ۱پیمانه

   تخم مرغ ۲عدد

   پیاز ۱عدد

   رب گوجه فرنگی ۱قاشق سوپخوری

   سیر ۱حبه

   نمک به میزان لازم

   فلفل به میزان لازم

   آرد به میزان لازم

   کره به میزان لازم

   زعفران نصف قاشق چایخوری (ساییده)

   گوشت ۱۰۰گرم (چرخکرده)

طرز تهیه:

  1. برنج را حدودا دو ساعت با اب و نمک خیس کنید و آن را آبکش کرده و حدودا ۵دقیقه بعد از دم دادن شعله را خاموش کنید و آن را ۲ بار چرخ کنیدیکی از تخم مرغ ها را به برنج اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و با دست ورز دهید.
  2. ادویه و زعفران آب کرده را اضافه کنید و دوباره خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی خوبی پیدا کنند.پیاز را رنده کنید و در کره یا روغن تفت دهید تا طلایی شود و سپس گوشت چرخکرده و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
  3. سپس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تخم مرغ باقی مانده را آبپز کرده و رنده بزنید و به مواد بیفزایید و با یک استکان آب اجازه دهید مواد بپزند تا آبشان تبخیر شود.

کف دست‌تان را آردی کرده، یک گلوله از خمیر را برداشته در کف دست باز کنید و مواد را داخل آن گذاشته و آن را ببندید بعد با مقدار کمی کره در تابه سرخ کنید.

نکات:

  1. این غذا خیلی روغن به خود جذب میکند حواستان باشد زیادی روغن نریزید.
  2. کروکت ها خیلی زود پخته میشود و بعد از آن باز شده و موادشان بیرون میریزد به محض طلایی شدن آنها را از روی حرارت بردارید.
  3. برنج و تخم مرغ را تا میتوانید ورز دهید تا احتمال وا رفتن غذایتان کمتر شود.
  4. حواستان باشد اجازه ندهید برنج کامل دم بکشد ۵دقیقه زمان کافی است.
  5. میتوانید کروکت ها را داخل ارد سوخاری هم غلط دهید و بعد سرخ کنید.

 

سیب زمینی تنوری در فر

برای تهیه سیب زمینی کبابی، ابتدا پوست سیب زمینی را خوب بشویید و خشک کنید. سیب زمینی را با کمی روغن زیتون، نمک و فلفل آغشته کنید و با چنگال چند سوراخ در هر قسمت آن ایجاد کنید تا زمان پخت بخار آن خارج شود، سپس هر کدام از سیب زمینی ها را در کاغذ فویل بپیچید و به مدت یک ساعت در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. سیب زمینی را می توان با کره سرو کرد.

 

شیرینی آردی عید نوروز

مواد لازم شیرینی آردی :

کره : ۱۰۰ گرم

روغن جامد : ۱۰۰ گرم

پودر شکر : ۷۵ گرم

آرد ذرت : ۶۵ گرم

آرد سفید قنادی : ۲۰۰ گرم

بیکینگ پودر : ۱/۸ قاشق چایخوری

وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری

پودر هل : ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی آردی:

– آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.

– در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

– پودر قند را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

– سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

– خمیر را جمع کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

– سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید و با فاصله ۲ سانت از هم در سینی فر بچینید.

– به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.